Nee, maar het is wel een heel goed idee! Onze software is een goede ondersteuning bij de andere werkvormen en materialen van Taal in Blokjes. Veel werkvormen bij de software kunnen zelfstandig worden gemaakt, de vorderingen per leerling worden bijgehouden en er kunnen opdrachten voor thuis worden klaargezet.

De Taal in Blokjes Reader software heeft een leesbibliotheek op ingedeeld op Cito en Avi-niveau met automatische klankcodering en verschillende maatregelen voor de tekstvereenvoudiging en optimalisatie van het leesbeeld. Je kan onder andere je eigen teksten invoegen en ook een leestraining opzetten. Voor meer informatie ga naar: Taal in Blokjes software.pdf

Kijk ook eens naar: voorbeeld van een behandelplan lezen en spellen binnen de Taal in Blokjes Reader software en lees ‘’Ik wil een behandelplan lezen en spellen voor een leerling samenstellen met Taal in Blokjes, hoe pak ik dat aan?”

Ook kan je de Taal in Blokjes Reader software gebruiken op het digibord ga naar:  Kan je de Taal in Blokjes software ook op het digibord gebruiken? 

Voor informatie over de Taal in Blokjes Module software en het verschil met de Taal in Blokjes Reader software ga naar Taal in Blokjes software.pdf