Voortzetting F&L-reader en F&L-thuismodule software na het stoppen van de behandeling

Als de leerling is gestopt wordt de F&L-thuismodule ook gestopt. De leerling kan nog wel inloggen maar niet meer oefenen. Als de leerling inlogt, laten wij uitleg zien aan de ouders over het gestopte account.

Ook krijgen de ouders de optie om de F&L-thuismodule voort te zetten in combinatie met de Taal in Blokjes Reader voor ouders. Dit is de volledige versie van de Reader (zonder paars) voor één leerling. De leerling kan dan zelf het geleerde van de behandeling bijhouden door thuis te blijven oefenen met de F&L-werkvormen. Daarnaast kunnen de ouders bijvoorbeeld de actuele leerstof van school invoegen en coderen met de Reader.

De kosten voor de Reader voor ouders bedragen € 7,50 per maand (maandelijks opzegbaar). Omdat de leerling een F&L-thuismodule had, kunnen de ouders als service voor hetzelfde bedrag een abonnement nemen op de combinatie van Reader + F&L-thuismodule. Dit aanbod is bedoeld als service voor de leerlingen die klaar zijn met de F&L-behandeling maar dan graag door willen met oefenen, zodat de continuïteit gewaarborgd is.

Als de ouders inloggen in de gestopte thuismodule krijgen ze het aanbod te zien. Ze kunnen dan doorklikken naar het aanmeldformulier en een abonnement starten.

Heb je huiswerk klaargezet voor de leerling?
Bij deze verlenging krijgen de ouders beschikking tot de 'gewone' F&L-thuismodule waarbij je de werkvormen kan kiezen uit niveau 1 t/m 8. Dus niet de nieuwe thuismodule waarbij de behandelaar huiswerk kan klaarzetten a.d.h.v. de F&L-leermodules, maar een versimpelde keuze. De behandelaar hoeft verder niets te doen, de behandeling is immers afgerond.